SC ENVIRO ECO BUSINESS SRL

Tel / Fax: 0040 348 401 151

E-mail: enviropitesti@yahoo.com

Despre noi

Societatea comerciala Enviro Eco Business Srl este o societate cu capital privat romanesc, infiintata in anul 2011, avand ca principal obiect de activitate tratarea si eliminarea deseurilor periculoase si nepericuloase.

Fiind autorizata in managementul integrat al deseurilor periculoase si nepericuloase, societatea îşi desfăşoară activitatea în baza Autorizaţiei Integrate de Mediu Nr. 232 / 24.08.2012, revizuită la data de 14.01.2015, valabilă până în anul 2022, emisă de catre Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Piteşti şi monitorizată conform prevederilor Ordonanţelor de Urgenţă privind protecţia mediului.

Activitatea mentionata anterior nu are un impact asupra mediului inconjurator sau asupra populatiei, respectand normele in vigoare.

Societatea detine o baza fixa de tratare a deseurilor, compusa dintr-o instalatie de stabilizare si inertizare a deseurilor periculoase si nepericuloase, cu o capacitate de 25 tone/ora si o instalatie de incinerare a deseurilor periculoase si nepericuloase, cu un randament de ardere de 350 kg/ora, materialul fiind supus unei temperaturi de pana la 1 200° C.

Avand in vedere domeniul de activitate al societatii noastre, cea mai importanta responsabilitate este cea fata de mediul inconjurator, exprimata prin prestarea unor servicii de calitate, in ceea ce priveste ecologizarea zonelor afectate de poluare, colectarea deseurilor periculoase si nepericuloase, transportul acestora in conditii de maxima siguranta si conform normelor in vigoare, precum si tratarea si eliminarea finala a acestora prin procedee fizico-chimice si incinerare.